Představení našich developerských projektů

Developerské projekty jsou zajímavou a velice častou možností investice. Koupě bytu bývá spolehlivou a jistou investicí. Společnost BYTY Západ, s.r.o. nabízí hned několik projektů. Aktuálně jsou v prodeji tři projekty a každý z nich je tak trochu jiný.

Projekt Malostranská

Připravovaný bytový dům se nachází v Plzni, v městské části Doudlevce, v žádané části města, přímo u řeky Radbuzy. Jedná se o nové industriální bydlení, kdy původní hydrometeorologický ústav proměníme na atraktivní místo k bydlení. Architektonicky přitom výrazně zachováme jeho původní vzhled. Menší bytový dům tvoří 11 bytů o velikostech 1+1 až 4+kk a nebytové prostory v přízemí budovy. Téměř každý byt má předzahradu, balkon, či terasu. Výstavba započne v prosinci 2022 a stavba potrvá necelé dva roky. Bližší informace, stejně jako harmonogram stavby naleznete na webu projektu www.byty-malostranska.cz, případně na sociálních sítích.

Tento projekt doporučujeme zejména milovníkům architektury, protože nikoliv každá novostavba bytového domu bude mít takto atraktivní stavební prvky. Další obrovskou výhodou je lokalita. Městská čtvrť Doudlevce a konkr. ulice Malostranská je jako stvořená pro sport či pro kulturní vyžití. Bydlení je v klidné městské lokalitě a přitom v blízkostí přírody. Prodáno je prozatím cca. 20% bytů. 

Bydlení Na Jíkalce

Tento projekt je již ve fázi výstavby. Hotová je hrubá stavba a kompletně všechny byty budou předány v průběhu roku 2023. Fotografie z probíhající výstavby dohledáte na Facebooku či Instagramu projektu nebo přímo na webu www.bydleni-na-jikalce.cz. Prodáno je již téměř 70%, avšak přes 30% bytů ještě stále zbývá.

Projekt je zvláštní jeho čelní, pohledovou stranou, která je do zajímavého půlkruhu. Architektonická společnost Area Group, s.r.o., která navrhovala toto řešení rozhodně vnesla do projektu tzv. něco navíc a v prodejnosti se to rozhodně projevilo. Bytový dům nabízí zejména byty o dispozicích 2+kk a 1+kk, které jsou velmi vhodné jako bezpečná a jistá finanční investice. Pronájem bytů o těchto dispozicích je nejvíce žádaný a většina investorů toto dobře ví.  A projekt se líbí nejen z architektonického nebo investičního hlediska, ale také lokalitou. V samém centru města Plzně, na náměstí Republiky jste za několik minut chůze.

Horské apartmány Hojsova Stráž

Projekt výstavby apartmánového domu se nachází v srdci Šumavy, v malebné lokalitě obce Hojsova Stráž. Jedná se o bytový komplex horských apartmánů a jejich příslušenství určených pro vlastní rekreaci, případně pro investici do krátkodobých pronájmů. Hojsova Stráž je lokalita vhodná k pěší turistice, cykloturistice, v zimě pak samozřejmě k lyžování, skialpinismu a jiným zimním sportům a radovánkám. V okolí se nachází lyžařské vleky a upravené běžecké tratě.

Nejedná se o výstavbu na zelené louce. Apartmánový dům bude stát na místě, kde v současné době stojí starý bytový dům v havarijním stavu. Tento projekt charakterizuje nadčasová horská architektura s pokorou k okolní krajině.  

Můžete si vybrat z nabídky 15 apartmánů o dispozicích 1+kk, 2+kk nebo 3+kk o velikostech od 39 m². Vybrané apartmány mají předzahrádku nebo balkón pro panoramatické výhledy a posezení v nerušené přírodě. Každý apartmán má k dispozici minimálně jedno parkovací stání a sklepní prostor pro uložení sezónního vybavení. Vlastníkům jednotek bude k dispozici také společné posezení ve stínu chráněné, více jak 300 let staré Lípy Na Vyhlídce. Podle této lípy jsme také pojmenovali náš projekt. Více k němu se dozvíte na webu www.navyhlidceapartmany.cz    

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv projekt, z hlediska aktuální vysoké inflace určitě neuděláte chybu. Investice do nemovitosti je stále dobrou volbou uložení vašich peněz a neočekává se, že by se tento trend měl do budoucna výrazně měnit.